Consult

Tijdens een consult vertelt de client zijn lichamelijke en emotionele klachten. Vervolgens ga ik via de methode kinesiologie samen met de client aan het werk. Vanuit de kinesiologie komen er een aantal oorzaken naar voren die gekoppeld worden aan één of meerdere therapieën. In het behandelplan kan bijvoorbeeld kleurentherapie, accupunctuur of andere methoden, vaak in combinatie energetische medicijnen.

Uit de lichamelijke klachten komen vroeg of laat ook de emotionele klachten aan de orde. Door zwaktes en incongruenties zichtbaar te maken worden ze bespreekbaar en dus behandelbaar. Hierdoor krijgt de client meer inzicht in zijn persoonlijkheid en is in staat om innerlijke blokkades op te ruimen. Een positief zelfbeeld, bewust leren leven en bewegen, het ontwikkelen van talenten en leven zonder weerstand is dan het gevolg.

Therapie
In het behandelplan kunnen onderstaande therapieën komen:
Quick Health Scan
Kinesiologie
N.E.I. (neuro emotionele integratie)
NLP (neuro linguistisch programmeren) en INTEGRA
Acupunctuur
Bio resonantie
Laser- en Kleurentherapie
Biologische Verjonging
Vitaliteitskunde
Omega Health Coaching
Emotioneel / Stress Management

Leefomgeving
Een vaak onbelicht onderwerp is de leefomgeving van de client. Dect en wireless apparatuur, en mobiele devices kunnen de leefomgeving van een client ernstig verstoren. Om de leefomgeving stralingsvrij maken zijn er verschillende praktische oplossingen zoals de harmoniser
Meer weten? Klik dan hier

Post
Niet iedere client heeft de mogelijkheid door persoonlijke omstandigheden om voor een consult te komen. Daarom kan een client ook speeksel en urine test naar mij opsturen. Ik onderzoek de test en bespreek telefonisch met de client de uitkomsten en bespreek de eventuele oorzaken en geeft advies m.b.t. medicatie en therapieën.

Naast een regulier consult op de praktijk is ook het volgende mogelijk:
• Wandel consult
• Telefonisch consult
• Consult op afstand

Prijzen Consult